Avui: 09:00-13:30 h , 17:00-20:30 h 93 803 48 59 673062044
Temps de lectura 2 min.

Les taques que apareixen a la pell, especialment després de l'estiu, es deuen a una acumulació de melanina en una zona determinada o a una hiperproducció per part dels melanòcits.

La sobreexposició solar, aplicar-se malament el protector solar o utilitzar-ne un d'inadequat, entre altres factors, provoquen que després de l'estiu la teva pell presenti taques més visibles, fosques i pronunciades. En aquest post t'expliquem la rutina de cura de la teva pell per tractar i eliminar les taques, usant productes que pots trobar a la teva farmàcia.

En tot cas, no oblidis que sempre has de parar molta atenció a la teva pell i, en cas de veure alguna variació o anomalia, consulta sempre amb un professional sanitari.

COM COMBATRE LES TAQUES DE LA PELL

Productes per a la teva rutina diària:

  • Protectors solars facials. Imprescindibles, ja que els raigs solars són la causa principal de l'aparició de taques.
  • Sèrums i ampolles. Amb una formulació altament concentrada en actius despigmentants i antioxidants, que milloren l'aparença de les taques i homogeneïtzen el to de la pell. Inclouen un alt nombre d'ingredients, i alguns dels més habituals són la vitamina C estabilitzada, que redueix les taques fosques i té una acció antiedat; els àcids làctic, kòxic i glicòlic, amb alt poder despigmentant; i els alfahidroxiàcids naturals de fruites, que unifiquen el to. La majoria s'apliquen a la nit, ja que poden ser fotosensibles, però alguns també es poden aplicar al matí; consulta'n els consells d'ús.
  • Cremes de nit despigmentants. Amb substàncies que disminueixen la producció de melanina i realitzen una acció blanquejadora més intensa.

Combate las manchas de la piel

Productes per a la teva rutina un cop per setmana:

  • Exfoliants. Realitza una exfoliació facial per eliminar les cèl·lules mortes i aconseguir un to més clar i homogeni. Consulta amb el teu farmacèutic la freqüència idònia per a la pell.
  • Màscares despigmentants. Permeten accelerar la desaparició de la taca, ja que inclouen concentracions més altes de substàncies despigmentants. Es poden fer servir des d'una vegada a la setmana fins a totes les nits només sobre la taca a tractar.

Cuida de la teva pell de manera personalitzada, per això és important que estableixis la teva rutina antitaques sempre comptant amb un consell professional; per exemple, a la teva farmàcia pots trobar el servei de dermoconsell on t'analitzen la pell i et recomanen una rutina adequada.

PARA ATENCIÓ A LA TEVA PELL

Més enllà d'aquest abordatge de les taques, és molt important que estiguis atent a l'estat de la teva pell i de les irregularitats que pot presentar a cada moment. Amb autoexàmens regulars pots detectar possibles problemes. Fes-ho en una habitació on hi hagi molta llum i davant d'un mirall de cos sencer, usant un mirall de mà per veure les àrees difícils, com la part del darrere de les cuixes. És important detectar qualsevol canvi en una taca o piga ja existent.

Cal consultar el dermatòleg en cas de detectar una taca nova que canvia o s'estén; una úlcera que no es guareix al llarg dels dies i sagna; una piga que canvia de color, mida o forma, té vores irregulars o àrees de diferent to i si una taca és vermella o negra, augmenta de mida, sagna, creix, és aspra, té una vora irregular o diferents colors.

I recorda, sempre pots comptar amb el suport del teu farmacèutic.

Escriu un comentari

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s'apliquen la Política de Privadesa de Google i els Termes de servei.
*Camps obligatoris
Preu